Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život s hendikepom

Upoznajte Chrisa P. Bacona, prase koje je inspiriralo svijet!

plinovod
Foto: Reuters
1/2
03.06.2013.
u 21:33

Chris je rođen bez stražnjih nogu pa ga je vlasnica odvela veterinaru Lenu Luceru na eutanaziju. No on ga je usvojio te mu odlučio pomoći

Životinje koje ne mogu koristiti zadnje noge često budu uspavane, no ta je sudbina zaobišla malenog Chrisa P. Bacona. Prase je to čiji se veterinar s Floride pobrinuo da mu u životu ništa ne nedostaje.

Chris je rođen bez stražnjih nogu pa ga je vlasnica odvela veterinaru Lenu Luceru na eutanaziju, piše Hindustan Times. On je pak primijetio da se mališan bez ikakvih poteškoća koristi prednjim nogama. Usvojio je malenog Chrisa te mu odlučio pomoći. Napravio je za njega malena invalidska kolica pomoću kojih se danas deset kilograma teško prase slobodno kreće po stanu.

Vidljivo je to na mnogobrojnim fotografijama i snimkama koje su osvanule na internetu i koje svjedoče o razigranosti životinje čija je sudbina dirnula i inspirirala mnoge ljude. Chris je postao toliko popularan da je dobio i vlastiti profil na Fejsu i Twitteru kao i ugovor za knjigu.

>>Ždrijebe 'zamjensku majku' pronašlo u plišanom medvjedu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije