Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Upao im na proslavu pa ih gađao bocama

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.05.2014.
u 19:15

Agresivni 22-godišnjak nasrnuo je na mladića i djevojku, mladić je lakše ozlijeđen

Policija je podnijela optužni prijedlog protiv mladića (22) koji se u srijedu oko 23 sata nepozvan priključio slavlju maturanata u dvorištu gimnazije u Novoj Gradiški i pri tome remetio javni red i mir.

Bio je pod utjecajem alkohola, razbio je staklenu bocu i najprije fizički napao maturanticu (19), koja je s društvom slavila posljednje dane srednjoškolskog obrazovanja. Zatim je komad stakla razbijene boce bacio prema 19-godišnjaku, također maturantu, pogodivši ga u uho. U daljnjim nasrtajima na okupljeno društvo agresivnog i pijanog 22-godišnjaka spriječili su policajci, koji su ga priveli i zadržali na triježnjenju.

Lakše ozlijeđenom maturantu pružena je liječnička pomoć.

>> Alkohol ubio više ljudi od nasilja, tuberkuloze i AIDS-a zajedno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije