Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI IMALI PUNE RUKE POSLA

Upaljačem palila kalijevu peć koju je plinara zapečatila zbog neispravnosti pa izazvala eksploziju

U Hrvatskom Leskovcu gorjele gume, vatrogasci ugasili požar
Zeljko Hladika
27.12.2023.
u 15:16

Vatra se po svemu sudeći proširila na prvi kat gdje je izgorjela klima na stanu 47-godišnjaka, na drugom katu su  začađeni terasa i prozori stana u vlasništvu 69-godišnjaka, dok je na trećem katu oštećena fasada i prozori na stanu 71-godišnjaka

Još se uvijek istražuje što je uzrok požara koji je 26. prosinca u 17.50 izbio u prizemlju  stambene zgrade u Ivanićgradskoj ulici na zagrebačkoj Peščenici. Po onom što je do sada utvrđeno, požar je izbio na terasi napuštenog obiteljskog objekta u vlasništvu 51-godišnjaka.

Vatra se po svemu sudeći proširila na prvi kat gdje je izgorjela klima na stanu 47-godišnjaka, na drugom katu su  začađeni terasa i prozori stana u vlasništvu 69-godišnjaka, dok je na trećem katu oštećena fasada i prozori na stanu 71-godišnjaka. Osim toga na igraonici koja je smještena tamo su napukla stakla. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih srećom nije bila. Kolika je šteta, vjerojatno će se znati nakon što policija završi s očevidom.

Dan ranije, na Božić u 16.10 u stanu 84-godišnjakinje u Martićevoj ulici u Zagrebu, eksplodirala je peć. Utvrđeno je da je 84-godišnjakinja upaljačem potpaljivala kalijevu peć, koja su zbog neispravnosti, nekoliko godina ranije djelatnici plinare zapečatili. Srećom nije ozlijeđena, a vatrogasci su uklonili oštećene dijelove peći. Šteta još nije utvrđena.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pogledajte kako izgleda novi rabljeni tramvaj

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tatamlata
16:35 27.12.2023.

KALIJEVA peć? Takvo nešto ne postoji. Samo KALJEVA peć ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije