Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINKO CVITAN

'Uopće neću komentirati predmet koji je u tijeku'

Dinko Cvitan
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/2
09.11.2017.
u 15:32

Na pitanje bi li se složio sa stavom jednog od saborskih zastupnika kako je od korupcije gora samo borba protiv korupcije, Cvitan uzvraća da je zadovoljan kako se radi.

Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan nije danas želio detaljnije komentirati planove DORH-a s Ivicom Todorićem, ali je poručio da su u komunikaciji s nadležnim tijelima u Velikoj Britaniji gdje je trenutno prijavljen Todorić.

- Uopće neću komentirati predmet koji je u tijeku, što ćemo tražiti ili ne tražiti, to ćete vidjeti. Jučer sam kazao da moramo štititi elementarna ljudska prava, a na ovaj način to ne činimo. Budite bez brige, radi se sve po zakonu – kazao je Cvitan te još jednom odbacio Todorićeve teze o političkom progonu.

Dinko Cvitan
1/14

Na pitanje bi li se složio sa stavom jednog od saborskih zastupnika kako je od korupcije gora samo borba protiv korupcije, Cvitan uzvraća da je zadovoljan kako se radi.

- Naravno da sam zadovoljan, tu su ostvareni najviši standardi u Europi, međutim pitanje je kapaciteta i funkcioniranja cijelog sustava da se može dati pozitivna ocjena. Ima puno prostora za napredak – ustvrdio je Cvitan.

Pogledajte i video: Todorići - Od raja do sloma

Komentara 7

MA
Marko1337
16:17 09.11.2017.

Bajić, cvitan i slični su udbaški kadar koji upravo štiti partijske zločince, kriminalce. Zar nisu štitli Perkovića, Mustača i brojne druge od ruke pravde, zar nije todorić i njegovi sinovi u egzilu upravo zahvaljujući cvitanu i udbaškom kadru.

JU
Junakdana
17:11 09.11.2017.

Što bi se tu trebalo komentirati? Jasno je ko dan da tu nema nikakvog političkog progona već progona evidentnog kriminala. Sreća je samo što neki u ovoj državi misle na narod pa su spasili na tisuće radnih mjesta a timee možda i propast države. Umjesto elementarne pristojnosti, prema njima se mnogi ponašaju kao pravi prostaci. Kakav smo mi to narod?

CH
chanchir
21:27 09.11.2017.

onda ne komentiraj i cini kuco,a ne svaki dan po novinama solit pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije