Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Unatoč zabrani Čačić parkirao automobil na Markovu trgu

čačić
Antonio Bronić/VLM
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
28.10.2009.
u 18:24

Premijerka Kosor u 17 sati sastala se s koalicijskim strankama, a u 18 sati pridružila im se i oporba. Glavna tema sastanka je arbitražni sporazum sa Slovenijom.

Na sastanak premijerke Jadranke Kosor s koalicijskim i oporbenim strankama u posljednji trenutak stigao je predsjednik HNS-a Radimir Čačić koji je u žurbi, umjesto da svoj bijeli chrysler parkira u garažu na Tuškancu, automobil parkirao na Markovu trgu gdje je parkiranje zabranjeno.

Obratio mu se policajac koji ga je zamolio da premjesti automobil, na što ga je Čačić upitao želi li on to učiniti. Ipak, automobil je ostao parkiran u zoni gdje je parkiranje izričito zabranjeno.

Premijerka Kosor u 17 sati sastala se s koalicijskim strankama, a u 18 sati pridružila im se i oporba. Glavna tema sastanka je arbitražni sporazum sa Slovenijom.

Očekuje se da će Kosor upoznati nazočne s okvirom sporazuma o arbitraži te zatražiti njihovu potporu da se takav okvir predloži Sloveniji.

Pretpostavlja se da će se osim o arbitraži u neredovnom dijelu sastanka raspravljati o sudbini ministra Damira Polančeca što će, kako je sam rekao na ulasku u zgradu Vlade, potencirati Josip Friščić.

Ključne riječi

Komentara 43

OB
-obrisani-
18:54 28.10.2009.

Pazi ovo, Čaćić 60%-tni PTSP parkira gdje hoće, a holding drp i redari kamenoglavci ga ne tangiraju, nego opleti po nama kao da je to njihova privatna prčija. Hebaj ga, ali ovo mi je još jedan presedan za Bandića i Kraljevića.

IB
Ivana Brkić Ćubela
18:58 28.10.2009.

Koji bedak, sto covek vise zuri to vise stete napravi.

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
19:01 28.10.2009.

Pauk, rijeseno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije