Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregazio i pobjegao

Umro mladić kojeg je nesavjesni vozač pregazio i pobjegao

prometna, sesvete
Jurica Galoić/PIXSELL
Autori: mz/VLM, luc/VLM
09.11.2010.
u 11:11

Nakon nesreće, dok je D. H. ozlijeđen ležao na cesti, na njega je neprilagođenom brzinom iz istog smjera naletio nepoznati vozač osobnog automobila, pregazio ga i pobjegao.

Jučer je od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se dogodila 30. listopada preminuo dvadesetjednogodišnji mladić, priopćila je zagrebačka policija.

Riječ je o D. H. koji je  30. listopada oko 23 sata vozio prijatelja na neregistriranom motociklu Honda Omladinskom cestom u smjeru juga kad ih je sa stražnje strane, zbog premala razmaka, udarila Škoda Fabia kojom je upravljao 29-godišnji K. F. sa 1,15 promila alkohola u krvi.

Mladići, koji su se vozili bez kaciga, pali su na kolnik. Nakon nesreće, dok je D. H. ozlijeđen ležao na cesti, na njega je neprilagođenom brzinom iz istog smjera naletio nepoznati vozač osobnog automobila, pregazio ga i pobjegao.

Za osobom koja je pregazila D. H. i pobjegla s mjesta nesreće policija još uvijek traga i moli sve svjedoke da se jave na telefon 192.

Komentara 1

TA
tajči4
14:10 09.11.2010.

užas kako se ljudi voze, em brzo, em pretiču uopće ne gledaju mrtvi kut, nula bodova,nije ni čudo šta se sve događa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije