Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak Licia Gellija
Povratak na članak

Umro je 'meštar' Italije: Dvostruki život samoproglašenog masona

Gelli je bio fašistički povjerenik u Dalmaciji koji je zaplijenio zlato Kraljevine Jugoslavije

Komentari 5

SA
samoborka
07:46 17.12.2015.

96 godina je pozivio.. Da je bio dobar I posten covjek satrlo bi ga nesto vec s 40..

VL
BL
blackstone
08:39 17.12.2015.

Di su bili mesic.josipovic i milanovic .sve veliki antifasisti da ga javno prozivaju i procesuiraju.mogli su ga bar pitati di je maznuto zlato iz vlaka u kotoru 41-e. A antifasisti su si bili dobri sa fasistima od 33-e do 22.6.41. To su nasi vrli antifasisti zaboravili,ne sjecaju se ili nisi bila na satu povijesti kad se ucilo o paktu molotov-ribentrop.koji su to licemjeri .

VL
NE
neboiznadzagreba
10:46 17.12.2015.

Zadivljujući je ton ovog članka, "samoproglašeni" mason, "kvazimasonska" loža,tajne odnesene u grob... Kakvi su nesamoproglašeni masoni i istinske masonske lože? Prosvjetiteljske? Dobrotvorne? Hramovi duha i dobrote? Devetstotinjak članova, političari, vojska, tužitelji, izdavači, poduzetnici, donji su dio ove masonske piramide obilježenee prijevarama, zavjerama, financijskim malverzacijama, ubojstvima i svakim drugim zlom, sam vrh je ostao nedirnut i vjerojatno vrlo djelotvoran u politici, vojsci, pravosuđu, medijima, samom Vatikanu. Zahvaljujući otkriću ove moćne, mračne lože donesen je u Italiji zakon o zabrani tajnih društava, a papa Benedikt XVl je pripadnost tajnim društvima označio kao stanje teškog grijeha za katolike. Otišao je Licio Gelli, a tajne o sprezi masonerije i moći, vjerojatno je odnio sa sobom u pakao.

VL
IV
ivkozagreb
09:37 17.12.2015.

Nasi svi kradu koji dojdu na vlast.

VL
SC
schwertransport
07:43 17.12.2015.

Da je stari nesto znao bi reko i ja mogu biti mocan kao i pojedinci da maznem vece kolicine love

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.