Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • samoborka:

    96 godina je pozivio.. Da je bio dobar I posten covjek satrlo bi ga nesto vec s 40..

  • blackstone:

    Di su bili mesic.josipovic i milanovic .sve veliki antifasisti da ga javno prozivaju i procesuiraju.mogli su ga bar pitati di je maznuto zlato iz vlaka u kotoru 41-e. A antifasisti su si bili dobri sa fasistima od 33-e do 22.6.41. ... prikaži još! To su nasi vrli antifasisti zaboravili,ne sjecaju se ili nisi bila na satu povijesti kad se ucilo o paktu molotov-ribentrop.koji su to licemjeri .

  • neboiznadzagreba:

    Zadivljujući je ton ovog članka, "samoproglašeni" mason, "kvazimasonska" loža,tajne odnesene u grob... Kakvi su nesamoproglašeni masoni i istinske masonske lože? Prosvjetiteljske? Dobrotvorne? Hramovi duha i dobrote? Devetstotinjak članova, političari, vojska, tužitelji, izdavači, poduzetnici, donji su dio ove masonske piramide obilježene ... prikaži još!e prijevarama, zavjerama, financijskim malverzacijama, ubojstvima i svakim drugim zlom, sam vrh je ostao nedirnut i vjerojatno vrlo djelotvoran u politici, vojsci, pravosuđu, medijima, samom Vatikanu. Zahvaljujući otkriću ove moćne, mračne lože donesen je u Italiji zakon o zabrani tajnih društava, a papa Benedikt XVl je pripadnost tajnim društvima označio kao stanje teškog grijeha za katolike. Otišao je Licio Gelli, a tajne o sprezi masonerije i moći, vjerojatno je odnio sa sobom u pakao.

Još iz rubrike Vijesti

Nova Gradiška - Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Branko Madunić govori o slučaju pretučene djevojčice koja se u bolnici bori za zivot.
2
ČEKA SE STRUČNI NALAZ

Socijalna radnica zadužena za malenu Nikoll ne vidi propust, više neće raditi s djecom

PODRHTAVANJE TLA

Dva slabija potresa kod Velike Gorice: 'Kuća je zadrhtala dva puta'

Karlovac: Zbog transporta covid pozitivnih osoba Hitnoj pomoći za 80 posto povečan broj intervencija
ISTRAŽIVANJE LIJEČNIKA

Koje su posljedice koronavirusa? Svakom trećem opada kosa, stradavaju bubrezi, jetra, pamćenje...

9