Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije prvi takav slučaj

Umrla žena koja je kucala iz lijesa na vlastitom sprovodu

Mrtva?ki lijes
Slavko Midzor/PIXSELL
19.06.2023.
u 09:23

Nakon njezine smrti 16. lipnja, gospođa Montoya vraćena je u isto pogrebno poduzeće gdje je bila i prije prvih priprema za ukop na javnom groblju, izvijestili su lokalni mediji.

Žena iz Ekvadora umrla je nekoliko dana nakon što su je ožalošćeni članovi njezine obitelji na njenom pogrebu šokirani pronašli živu u lijesu. Bellu Montoyu (76) pronašli su živu nakon što ju je prethodno mrtvom proglasio liječnik u bolnici u gradu Babahoyo. Nakon što su njeni ožalošćeni čuli kako kuca iz lijesa, hitno je vraćena u istu bolnicu na liječenje.

Sedam dana provela je na intenzivnoj njezi, a ekvadorsko ministarstvo zdravstva potvrdilo je da je umrla u petak od ishemijskog moždanog udara. U priopćenju ministarstva dodaje se da je bila pod "stalnim nadzorom" dok je bila u bolnici. Nakon njezine smrti 16. lipnja, gospođa Montoya vraćena je u isto pogrebno poduzeće gdje je bila i prije prvih priprema za ukop na javnom groblju, izvijestili su lokalni mediji.

Ekvadorsko ministarstvo zdravstva formiralo je povjerenstvo stručnjaka da pregleda njezin slučaj. Nakon što je 9. lipnja bila proglašena mrtvom, gospođa Montoya stavljena je u lijes i odvezena u pogrebno poduzeće u Babahoyu, jugozapadno od glavnog grada Quita. No nakon gotovo pet sati u lijesu žena je kucala iz kovčega, što je čula njezina rodbina koja je pristigla kako bi je presvukla za sprovod.

POVEZANI ČLANCI:

Bella Montoya nije jedina osoba koja je nedavno "oživjela" nakon što je službeno proglašena mrtvom. U veljači je otkriveno da 82-godišnja žena diše dok je ležala u pogrebnom poduzeću u državi New York. Proglašena je mrtvom tri sata ranije u staračkom domu.

>> VIDEO Strava u Zagrebu: Buknuo požar u stanu, vatrogasci pronašli tijelo

Komentara 1

BL
blekpanther
10:45 19.06.2023.

Samo kod nas na S. Duhu nitko ne vidi niti čuje krikove rodbine niti koga briga za mrtve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije