Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjet odgođen

Umjesto u Srbiju, Silvio Berlusconi ide u bolnicu

silvio berlusconi
Reuters
10.10.2010.
u 09:50

Posjet je bio planiran za 13. i 14. listopada. Trebali su dogovoriti suradnju na konomskom planu.

RIM – Talijanski premijer Silvio Berlusconi odgodio je svoj posjet Srbiji jer mora operirati upalu tetive lijeve ruke. Bez obzira što su mu liječnici pokušali upalu tetive izliječiti bez operativnih zahvata, Berlusconi će, po povratku iz Rusije gdje se nalazi ovoga vikenda zbog prolave rođendana ruskog premijera Vladimira Putina, morati u bolnicu.

Tako je odgođen Berlusconijev posjet Beogradu, koji je bio planiran 13. i 14. listopada. Trebao je to biti sastanak na vrhu talijanske i srbijanske vlade odnosno, osim premijera, trebali su o budućoj suradnji dvije zemlje razgovarati mnogi ministri. Predviđeni su i sporazumi o srbijansko-talijanskoj ekonomskoj suradnji. No, odlazak talijanskog vladinog izaslanstva u Beograd, gdje 13. listopada igraju i dvije nogometne reprezentacije kvalifikacijsku utakmicu za Euro odgođen je zbog Berlusconijeve tetive.

Operacija tetive na lijevoj ruci se Berlusconiju ne može izvesti bez da bude smješten u bolnicu. Premijer će najvjerojatnije biti operiran u bolnici San Raffaele u Milanu. Liječnici drže kako je riječ, vjerojatno, o upali tetive palca lijeve ruke, zvanoj sindrom Dequervain.

 

Komentara 9

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
13:34 10.10.2010.

Kada neko se bavi pretjerano onanijom, iscasi ruku i zavrsi u bolnici!

MM
Mladen Miletić
11:41 10.10.2010.

zvanoj sindrom Dequervain. Ne karpalni tunel ? Za one koji žele u Internet da se obavjeste ...

DU
Deleted user
12:20 10.10.2010.

..pa moze i tako,odes preventivno u bolnicu jer si ziher da bus ak odes tam ionako zavrsil u gipsu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije