Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez stvari
Povratak na članak

Umjesto s lijepim uspomenama, s maturalca se vratili pokradeni

Netko od vozača trebao je ostati u autobusu i krađa se tada ne bi dogodila, smatra jedan učenik.

Komentari 5

Avatar mliniški
mliniški
18:51 09.09.2010.

Ovi kao da su svi iz HLEBINA. Kad mi penzići putujemo a autobus stane zbog odmora svi na kavu i sl. a JEDAN uvijek dežura pokraj autobusa.Životno iskustvo i malo se uvijek bolje čuva nego bogatstvo. I to je to.-

VL
OB
-obrisani-
11:32 09.09.2010.

Otišli su na razgledanje,a u autobusu ostavili mobitele i fotoaparate.Iskreno me zanima a gdje su namjeravali koristiti npr te fotoaparate.

VL
JM
jedna mama
12:15 09.09.2010.

Inače za one koji ne znaju, mobiteli i fotoaparati nisu dozvoljeni za unošenje u Vatikan, jer bljesak fotića navodno uništava kamen na papinskim grobovima. Ovdje se nažalost ne radi samo o mobitelima i fotoaparatima, već o tome da su djeca ostala bez garderobe, lijekova, dioptrijskih naočala, suvenira, hrane, doslovno bez svega. Sve su ostavili na prijedlog službenog vodiča, gospođe koja ne zna jezike, ali to ju ne sprječava da bude dobro plaćeni vodič. Zašto su obadva vozača napustila autobus??? Zašto djeca nisu obišla sva mjesta predviđena programom puta koji su roditelji dobro platili???? Intreresantno da su profesorice suzdržane od komentara, a bile su prve koje su optužile vozače? Ravnatelj kaže da nikada nisu imali problema s agencijom??? Pa naravno, školi je svaka agencija super, jer svi znamo da profesori putuju za badava! Sve u svemu strašno. Da se bar netko ispričao roditeljima i djeci iz agencije, no ni to se nije dogodilo.

VL
BR
bronhy
15:17 09.09.2010.

moje dijete je pokradeno u Češkoj u hotelu! Nema pravila, mi smo i dalje ovce za šišanje. Da se to dogodilo Talijanskim učenicima u Hr, bili bi na svim naslovnicama u Italiji, diplomatska nota trži ispriku, i sto čuda. za nas nitko ne brine, a kamoli \"agencija\"...

VL
JM
jedna mama
19:09 09.09.2010.

mliniški, stvarno ne pokazuješ baš neko iskustvo. Kako očekuješ od djeteta od 17 godina da napravi nešto samostalno, ako su uz njega razrednica, profesorice i vodič??? Što su djeca trebala organizirati \"straže\" pokraj autobusa??? Pa roditelji su platili putovanje i sve programe, a za sigurnost putnika i prtljage u Ugovoru s agencijom se brine netko drugi, a ne djeca!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.