Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u lovu

Umjesto pernate divljači nastrijelio kolegu lovca

'HITNA POMOC 15.02.07.'
Filip Brala/PIXSELL
03.12.2012.
u 12:40

Ranjenom muškarcu pružena je medicinska pomoć u umaškoj Hitnoj medicinskoj pomoći, gdje su mu utvrđene lakše ozljede

U nedjelju ujutro, prilikom lova na lovištu na području Brtonigle u Istri, jedna je osoba lakše ozlijeđena. Policijskim je očevidom utvrđeno da je 62-godišnjak iz Brtonigle prilikom lova na pernatu divljač sačmom ranio u nogu 50-godišnjaka iz Brtonigle. Ranjenom muškarcu pružena je medicinska pomoć u umaškoj Hitnoj medicinskoj pomoći, gdje su mu utvrđene lakše ozljede.

Protiv 62-godišnjaka podnosi se kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Kako bi se izbjegle nesreće u lovu, policija apelira na pojačani oprez te pridržavanje pravila lovačkog ponašanja.

>> Lovac iz Karlovca pucao u životinju pa ranio kolegu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije