Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Epicentar kod Pridrage

Umjereni potres uznemirio stanovništvo u okolici Zadra: 'Baš se čula trešnja i to najprije jače, pa slabije, pa opet jače'

Potres kod Pridrage, Zadar
EMSC
05.01.2023.
u 08:13

S epicentrom oko 5 kilometara od Pridrage nedaleko od Zadra 2,6 stupnjeva probudilo je stanovnike juga Hrvatske oko 7 sati i 24 minute. Prema podacima s aplikacije EMSC, epicentar je bio na dubini od 2 kilometra.

Umjereni potres probudio je jutros i jug Hrvatske. S epicentrom oko 5 kilometara od Pridrage nedaleko od Zadra, 2,6 stupnjeva probudilo je stanovnike juga Hrvatske oko 7 sati i 24 minute. Prema podacima s aplikacije EMSC, epicentar je bio na dubini od 2 kilometra. 

"Dobro je zatreslo", "U zaleđu Zadra jaka tutnjava i udar na kraju, solidno je zadrmalo", "Baš se čula trešnja i to najprije jače, pa slabije, pa opet jače, trajalo je gotovo 10 sekundi", samo su neki od komentara na aplikaciji EMSC. 

Podsjetimo, umjereni potres probudio je rano ujutro u četvrtak i istok Hrvatske. Potresu jačine 3,6 stupnjeva epicentar je bio nedaleko od Belog Manastira, a osjetio se i u Osijeku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije