Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milivoj Špika, politička platforma Umirovljenici zajedno

Umirovljenici, pustite ideologiju, budite sebični, glasajte za sebe

Milivoj Špika
Patrik Macek/PIXSELL
14.04.2024.
u 09:29

Pitanje: 'Prihvaćate li novi način izračuna mirovina?' bit će naš uvjet za bilo kakvu priču o koaliranju s bilo kime. Bude li odgovor negativan, tu se priča završava. Nismo žetoni

Komentara 4

BU
burza
12:03 14.04.2024.

Onda je i Spiku bas briga za druge jerisli samo za penzice a ako nema za druge nije vazno

Avatar Hazl113
Hazl113
20:09 14.04.2024.

Na žalost nećete preći prag i čemu onda glas za vas, propast će. Zašto niste jače napali HSU, a trebali ste. Imamo 1,25 mil. umirovljenika a skoro nitko za vas ne glasa. ako ste protiv AP-a, onda ste se trebali spojit sa nekim drugim, "Možemo, Most, SDP.

DU
Deleted user
11:06 14.04.2024.

Bravo Šipka! Točno si opisao motive svih onih koji idu u koaliciju s AP-om. Sebičnost, korupcija i grabi sebi što više, koga briga za one druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije