Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda

Umirovljenici osuđeni zbog otmice financijskog savjetnika

Njemački umirovljenici
AFP
24.03.2010.
u 08:00

Ljutite bakice i djedice su "savjetnika" pokupili u njegovu domu u zapadnoj Njemačkoj te su ga vozili čak 450 kilometara na jug Bavarske. Vođa "otmičarske grupe", umirovljeni arhitekt Roland Kaspar, dobioje šest godina zatvora.

Četvero njemačkih umirovljenika proglašeno je krivima zbog otmice financijskog savjetnika koji im je savjetovao da ulažu novac u američke fondove. Umirovljenici u dobi od 61 do 80 godina "oteli " su savjetnika te od njega tražili da im vrati 2,5 milijuna eura koje su izgubili u propalim fondovima.  

Ljutite bakice i djedice "savjetnika" su pokupili u njegovu domu u zapadnoj Njemačkoj te su ga vozili čak 450 kilometara na jug Bavarske. Vođa "otmičarske grupe",  umirovljeni arhitekt Roland Kaspar, dobio je šest godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jaruzelskia
11:49 24.03.2010.

Hrvatska vijest?????????? \"...pokupili u njegovu domu u zapadnoj Njemačkoj te su ga vozili čak 450 kilometara na jug Bavarske.....\" Hmmmmmmmmm, snovi nekih da Bavarska pripada Hrvatskoj!!!??? Hrvatski imprijaizam???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije