Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka u zagrebu

Umirovljeni policajac u pljački: Hoćeš da pucam sad ili odmah?

hrvatska posta
Damir Špehar/Pixsell
20.04.2012.
u 15:18

Zlatko Š. očito nije baš puno naučio za radnog staža. U pljačku pošte išao je bez maske i svojim osobnim autom.

Nije bilo teško pronaći i uhititi “mudrog” pljačkaša koji je u četvrtak oko 8 sati opljačkao poslovnicu Hrvatske pošte u Ulici Ivana Šibla u Novom Zagrebu. Policija je potvrdila da je riječ o umirovljenom policajcu Zlatku Š. (56) iz Buzina.

On je u pljačku krenuo svojim Ford Mondeom zagrebačkih registarskih oznaka. Parkirao se na obližnjem parkiralištu. Ušao je u poštu i mirno stajao u redu za šalter broj 4. Čekao je da drugi ljudi iziđu kako bi ostao sam s djelatnicima i ostvario svoje planove. Kada je konačno ostao sam, izvadio je pištolj Crvena zastava, za koji inače ima dozvolu.

Djelatnici Štefici O. (52) zaprijetio je riječima: “Brzo mi daj sve novce! Hoćeš da pucam sad ili odmah?”

Potresena zaposlenica uručila mu je oko 16.100 kuna. Nije nikoga ozlijedio te je mirno odšetao iz pošte. Sjeo je u svoj automobil i odvezao se prema stanu te je tamo spremio novac. Na njegovu žalost, vidio ga je jedan građanin i zapisao registarske oznake.

To je predao djelatnicima pošte, koji su odmah pozvali policiju. Policajci su ga dočekali ispred zgrade i uhitili odmah po izlasku iz stana.

Komentara 50

OB
-obrisani-
21:50 20.04.2012.

Ovo se zove umirovljeno policijsko samouhićenje, treba ga pohvaliti jer eto čovjek i u mirovini radi svoj posao. kakav bedak.

DU
Deleted user
18:01 20.04.2012.

Sobzirom na veličinu policijske plaće čudo ne pljačkaju i aktivni?

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
15:39 20.04.2012.

Ode ovo sve lagano ali sigurno u 3 p m....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije