Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI LJUBITELJI KOZMETIKE

Ukrali oko 150 parfema pa bježali policiji dok nisu sletjeli s ceste

Trgovina Bipa u Prečkom
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
12.12.2020.
u 11:16

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 24-godišnjak i 43-godišnjak 8. prosinca oko 21 sat, okrali istu trgovinu u koju su provalili i 11. prosinca

Za krađu gotovo 150 parfema te drugih kozmetičkih proizvoda sumnjiče se dvojica muškaraca u dobi od 24 i 43 godine te  31-godišnjakinja. Kako je priopćila zagrebačka policija sumnja se da su 11. prosinca nedugo iza ponoći svi zajedno, s jednim za sada nepoznatim muškarcem, došli do trgovine u Dobronićevoj ulici.

Provalili su u trgovinu te su ukrali parfeme i druge kozmetičke proizvode, nakon čega su otišli do automobila parkiranog u blizini te su se odvezli. Međutim, neki građani su ih uočili dok su provaljivali pa su pozvali policiju, koja je odmah počela tragati za počiniteljima. Kada su policajci uočili automobil, u kojem su bili osumnjičenici, uslijedila je pomalo filmska potjera po ulicama Zagreba koja je završila kada je Škoda Fabia kojom su osumnjičenici bježali, na Zelenom trgu sletjela s kolnika

Policajci su ih tada uhitili, a pretragom vozila našli su ukupno 146 parfema, tri kreme, kozmetički set, dekorativne ukrase, metalne i plastične košare.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 24-godišnjak i 43-godišnjak 8. prosinca oko 21 sat, okrali istu trgovinu u koju su provalili i 11. prosinca. Stariji je muškarac stajao na vratima, dok je 24-godišnjak utrčao u trgovinu, otuđio parfeme da bi potom zajedno pobjegli. Njih se dvojica sumnjiče i da su 17. studenoga u 1.30  pokušali provaliti i u trgovinu u  Ulici Zvonimira Rihtmana u Zagrebu, no nisu uspjeli pa su pobjegli. Ukupna šteta je 29.700 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:06 12.12.2020.

Pravi hrvati koji uz Boga I domoljublje za parfem spremni??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije