Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE DA SU TO ZAPOSLENICI FSB-A

Ukrajinci objavili informacije o 620 ruskih špijuna: Na popisu su imena, adrese, brojevi mobitela...

FILE PHOTO: Cars drive past the headquarters of the Federal Security Service (FSB) in central Moscow
Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS
1/7
29.03.2022.
u 12:56

Rusija nije komentirala popis imena

Ukrajinska špijunska agencija objavila je veliku bazu podataka u kojoj se nalaze informacije o 620 osoba. Ukrajinci tvrde da su na popisu zaposlenici ruske Federalne sigurnosne službe (FSB), nasljednice KGB-a.

Ukrajinci navode kako su to zaposlenici FSB-a registrirani u sjedištu agencije u Moskvi. Popis sadrži imena, adrese, brojeve mobitela pa čak i registracije automobila, piše Daily Mail.

Rusija nije komentirala popis imena.

Početkom mjeseca dva ruska špijuna uhićena su i stavljena u kućni pritvor zbog sporog napretka invazije u Ukrajini. Sergej Beseda i Anatolij Boluk naljutili su Putina predstavljajući mu nepotpunu ili nekompetentnu sliku vjerojatnog otpora koji je ruska vojska mogla očekivati tijekom invazije.

Beseda je, piše Daily Mail, navodno uvjeravao Putina da će građani Ukrajine pozdraviti rusku invaziju. Boluk je kao zamjenik bio voditelj goleme ruske kampanje dezinformacija koja se širila društvenim medijima.

Popis je objavljen OVDJE.

Pogledajte i video: Kremlj opet grmi: Ušli smo u fazu totalnog rata, gurate nas "u kut"

Ključne riječi

Komentara 5

GE
Gefufna
13:47 29.03.2022.

Kod nas bi popis bio puno veci.

BM
Bmwelektrični
14:08 29.03.2022.

Sve locirati,uhvatiti i predati Ukrajincima kojima su zbog njih poginula djeca.

PR
pravednik2
14:40 29.03.2022.

Sad će neki "komentatori" na našim forumima početi drhtati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije