Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduković iz Kijeva

'Ukrajina je poput našeg crvenog fiće u Osijeku, David koji pobjeđuje Golijata!'

Domagoj Hajduković u Ukrajini
Printscreen Facebook
25.08.2022.
u 11:24

'Ukrajina je poput našeg crvenog fiće u Osijeku, David koji pobjeđuje Golijata! Prolaznici spontano ostavljaju grafite', piše Hajduković

Saborski zastupnik iz Kluba Socijaldemokrata Domagoj Hajduković u posjetu je Kijevu, u Ukrajini. Objavio je post na Facebooku kojim daje podršku Ukrajincima, ali i podsjeća na Domovinski rat u Hrvatskoj. 

- U povodu dana nezavisnosti u središtu Kijiva izloženo je uništeno rusko oružje. Ukrajina je poput našeg crvenog fiće u Osijeku, David koji pobjeđuje Golijata! Prolaznici spontano ostavljaju grafite na uništenoj vojnoj opremi poput “za Azovstal,” “za Krim,” “za Buču”… i naravno “slava Ukrajini!”, piše Domagoj Hajduković iz Ukrajine. 

Podsjetimo, Ukrajina je u srijedu, 24.kolovoza obilježila svoj nacionalni dan i šest mjeseci otkako je Rusija započela invaziju na tu zemlju.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski tom je prigodom istaknuo kako je to važan dan za Ukrajince, upozorivši svoje sugrađane da se pridržavaju sigurnosnih pravila i policijskog sata s obzirom na to da su mogući ruski napadi.

Ukrajina je obilježila 31 godinu otkako se odvojila od Sovjetskog Saveza.

Video: Detalji ubojstva kod Zrća

Komentara 4

SR
sršen
12:40 25.08.2022.

bravo, gospon Hajduković. 💙🇺🇦 gdje su krkani s komentarima o tvojim emotivnim sklonostima

Avatar zong
zong
14:56 25.08.2022.

Opet neki analnitičar....

HU
Hubert67
11:56 25.08.2022.

Ako vec povlacite paralele onda povucite i one istorijske, II svjetski rat???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije