Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera agram
Povratak na članak

Ukinite zabranu obnašanja gradonačelničke dužnosti

Bandić je iz Remetinca pušten uz jamstvo od 15 milijuna kuna, a zbog mjera opreza njegovi su branitelji podnijeli i ustavnu tužbu

Komentari 11

ZE
zeks1
18:55 25.02.2015.

lopova u zatvor

VL
DU
Deleted user
16:59 25.02.2015.

Neka prvo sud i pravosuđe kažu svoje a tek onda se može razmišljati da li je ili nije za mjesto gradonačelnika. Ili je to možda zato da mu se omogući da "na brzaka" zaradi one miliune koji su dani kao njegovo jamstvo?

VL
DZ
dz80
17:23 25.02.2015.

svi kradu i zgrču sebi...osiguravaju se za idućih sto godina a on je stekao vrlo malo s obzirom na poziciju....pogledajte samo hdz-ovce koliko imaju i mnoge druge....razmecu se nasim novcima a gradonacelnik je s nasim novcima uredio nas grad i samo ga se proziva....uzas...drugi nasim novcima kupuju satove i slike i nekretnine a on je uredio bundek...napravio hrpu skola i drugo...svaka cast njemu

VL
Avatar BraBar
BraBar
22:53 25.02.2015.

Slavko Linic je upitan o hapsenju gradonacelnika Bandica je dao slijedecu izjavu: ""To moram reći, pa svi ste vidjeli: ide s IDS-om, pa ih izda s Kajinom te njega izda, pa opet s IDS-om. O čemu govorimo, Milanović samo razmišlja: U se, na se i poda se. S takvim čovjekom nikad ne želim raditi. Pa pogledajte što radi sad s Kolindom, ne želi razgovarati; Kako on uopće može postojati u demokratskom društvu. A da i ne spominjem kakva je kukavica, pa kad ja privatizacija Croatia osiguranja odrađena, kad smo je završili u potpuno transparentnom postupku, rekao sam da je red da to potpiše: ponudio sam premijeru, a i Grčiću, ali ni jedan ni drugi nisu htjeli, kukavice nisu htjele, pa sam osobno potpisao", rekao je Linić.

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:42 25.02.2015.

Neka se odmori malo.I nama će odmor od njega dobro doći.

VL
Avatar emilsali
emilsali
16:29 25.02.2015.

Da nije bila polozena kaucija od 2 miliona eura ne bi ni Bandic bio na slobodi !!! Da je bio u Remetincu ne bi mogao raditi kao gradonacelnik !!! Sad je na tzv.uslovnoj slobodi koja je u sustini samo simbolicnaa sto znaci da ta licnost nije u aps.stanju da se bavi ranijim svojim poslovima .Cemu zvati Ustavni sud kada je stanje jasno kao dan !!!

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:03 25.02.2015.

najbolje vratiti i nadana da tovari u bunker nazad sve

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
21:15 25.02.2015.

...hoćemo ala bandija... švalja štedi na najsiromoašnijima... ukida pravo na pokaz... i druga socijalna prava... nije se natjecala za imunološki... domaćica... umjesto s 500 kuna... raspolaže s milijardama ... a štedi na gladnima... ukida pravo na pokaz ...

VL
DZ
dz80
17:18 25.02.2015.

zagreb nikad nije imao boljeg gradonacelnika...pustite covjeka da radi svoj posao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.