Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorio o agoniji kroz koju prolaze
Povratak na članak

Ujak nestale Danke: 'Njena majka možda djeluje hladno, ali grize se iznutra'

"Snimak je jako mutan, pa ne mogu sa sigurnošću reći da je to Danka. Čekamo neku službenu potvrdu. Po hodu i kosi djevojke čini mi se da bi to mogla biti ona, ali ništa nije sigurno."

Komentari 4

V0
Vlaskoulicanec4.0
22:34 31.03.2024.

Dokle više?

VL
XY
XYZ52
21:35 31.03.2024.

Sve se cini tako jednostavno a od ovga slucaja srpska policija je napravila tesku nauku. Majka Danke ne govori istinu. Dosla je sa djecom u zabaceni kraj da nema svjedoka. Sigurno postoje tragovi dvije vrste automobilskih guma u blizini koji su svjeziiji nego drugi i jedno auto pripada Rumunjkama ili njihovih pomagacima, kojima je Danka predana. Ako se s telfona potvrdi da je govorila Rumunjski, dogadjaji postaju kristalno jasni.

VL
XY
XYZ52
20:47 31.03.2024.

Srpska policija baulja naokolo kao grupa sljepaca. Po mojoj procjeni, dijete snimljeno na video u Becu je Danka, vjerojatnost najmanje 90%. Sto iznenaxduje, jest da covjek kada je vidio da se dijete otima dvjemai zenama, govorili su Rumunjski, nije pristupio i zadrzao ih te odmah nazvao policiju. Po mojoj procjeni, majka ovog djeteta je rekla ovim Rumunjkama da odvedu Danku jer je ona postala "visak", buduci da je trece dijete bilo na putu. Rijesenje ovog kriminalnog cina je majka Danke i njen telefon, s kojeg su izbrisani neki razgovori.

VL
NM
N.M.Ž
13:33 01.04.2024.

I tu isto je malo cudno sto njezinog brata muci tko je snimio video sa curicom tko da se brine da nebi se otkrilo sta su napravili sa djetetom...kako je uznemireno reagirao za taj snimak...nije samo ona umjesana..mislim svako ima svoje misljenje i svako je protumacit nasvoj nacin...sve je to mutno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.