Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plaćao mu 'siću'

Uigrani duo: Mladić za 72-godišnjaka ukrao 50 bicikala vrijednih 100.000 kn

ukradeni bicikli
Foto: PU zadarska
04.09.2014.
u 10:57

Policija ovaj dvojac iz Zadra istražuje i zbog još nekih kaznenih djela budući da su u kući 72-godišnjaka pronađene i motorne pile, plinske boce i drugi predmeti

Zadarska policija uhitila je 27-godišnjaka i 72-godišnjaka zbog krađe najmanje 50-ak bicikala u Zadru u proteklih nekoliko mjeseci.

Sve se odvijalo na način da je 72-godišnjak, po svemu sudeći, od 24-godišnjaka naručivao krađe i potom za nekoliko stotina kuna otkupljivao ukradene bicikle kojima je inače ukupna vrijednost oko 100.000 kuna i koje je 72-godišnjak nakon krađe prodavao divljoj tržnici automobila u Zadru.

Policija ovaj dvojac istražuje i zbog još nekih kaznenih djela, budući da su u kući 72-godišnjaka pronađene i motorne pile, plinske boce i drugi predmeti koje je 24-godišnjak krao za 72-godišnjaka.

>>Okrali mu voćnjak, te odnijeli lješnjake i jabuke, šteta 60.000 kuna

>>Ukrali gliser i registrirali ga, a onda ga potopili i prijavili krađu

Komentara 1

DU
Deleted user
12:01 04.09.2014.

Treba zatvoriti i policiju jer ako im nije sumnjivo da netko na buvljaku svaki put kada radi prodaje nenormalne količine određene robe, a to je npr. tri ili pet bicikla, šta onda rade. Na tim sajmovima ima ih kao pljeve, vjerovatno dođu nešto pojesti i popiti o trošku takovih i tu je kraj. Danas gledam dvojica policajaca sa kombijem došli pred automat klub, jedan pod punom spremom otišao unutra, zadržao se desetak minuta i izašao. Sada službenim autima idu i na kockanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije