Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekorderi

Uhvaćen za upravljačem sa 2,41 promila alkohola i bez vozačke

promili
Arhiva VL
14.05.2012.
u 14:14

Zadržan je u policiji do otrežnjenja zbog očite namjere ponovnog sjedanja za upravljač i kršenja prometnih propisa, izvijestila je lička policija.

Tijekom protekloga vikenda PU ličko-senjska utvrdila je ukupno 91 prekršaj upravljanja vozilom nepropisnom brzinom te 11 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Rekorder u alkoholiziranosti za volanom bio je 47-godišnjak s područja Sokolovca. Zaustavljen je u Udbini te mu je izmjereno 2,41 promila alkohola u krvi. Utvrđeno je i da je vozilom marke Mercedes koprivničkih oznaka upravljao za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Zadržan je u policiji do otrežnjenja zbog očite namjere ponovnog sjedanja za upravljač i kršenja prometnih propisa, izvijestila je lička policija.

Na autocesti A1 pokraj odmorišta Zir zaustavljen je rekorder u brzini. Vozeći u smjeru Splita na dijelu ceste gdje je ograničenje 100 kilometara na sat, 29-godišnji Nijemac jurio je 205 kilometara na sat upravljajući automobilom marke Mercedes. Kažnjen je novčanom kaznom te mu je izrečena jednogodišnja mjera zabrane korištenja inozemnom vozačkom dozvole na području Republike Hrvatske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije