Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Gradiška

Uhvaćen još jedan 'farmer', policija mu oduzela 30-ak stabljika kanabisa

Foto: PU brodsko-posavska
1/3
01.06.2022.
u 13:05

Policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Tridesetak stabljika i 154 grama kanabisa zaplijenila je policija od 63-godišnjeg "farmera" s novogradiškog područja.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom i potvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća i prostorije koje osumnjičeni koristi, kojom prilikom je oduzeto pet stabljika (visine 3-8 centimetara) i 154 grama (osušeni vrhovi, listovi i stabljike) kanabis biljaka.

Također su u sklopu kriminalističkog istraživanja na dva mjesta, na području općine Davor, pronađene i oduzete 24 stabljike marihuane (visine11-30 centimetara) koje je osumnjičeni neovlašteno proizvodio.

Policijski službenici protiv 63-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

>> VIDEO Zapalili se putnički vagoni na Glavnom kolodvoru


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije