Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspješna akcija

Uhitili ga sa 16 kg marihuane i prekinuli lanac preprodaje droge

Palo 16 kg marihuane u okolici Našica (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
02.08.2011.
u 13:22

Vrijednost zaplijenjene marihuane kreće se od 320.000 do 1,6 milijuna kuna, ovisno o tome prodaje li se "na veliko" ili "po gramima na ulici"

U pregrađenom, duplom prtljažniku Audija 80, kojim je upravljao 42-godišnji Slatinjanin, osječka je policija na cesti u okolici Našica proteklog vikenda pronašla i oduzela nešto više od 16 kilograma marihuane. Droga je, kako je rekao Josip Adrić, načelnik Sektora krim-policije PU osječko-baranjske, u Hrvatsku stigla s područja susjedne BiH. Dio je droge trebao završiti u Našicama, a ostatak u Zagrebu.

– Pretpostavlja se da je prekinut lanac preprodaje jer se droga prevozila u za to prerađenu vozilu. Osoba koja je zatečena s drogom do sada nije u policiji evidentirana za ovo kazneno djelo, ali je poznata zbog obiteljskog nasilja i imovinskih kaznenih djela – rastumačio je načelnik Adrić.

Vrijednost zaplijenjene marihuane kreće se od 320.000 do 1,6 milijuna kuna, ovisno o tome prodaje li se "na veliko" ili "po gramima na ulici". Slatinjanin je priveden u istražni centar u Osijeku.

Komentara 4

TO
Toni50
22:06 02.08.2011.

Vrijednost zaplijenjene marihuane kreće se od 320.000 do 1,6 milijuna kuna, ovisno o tome prodaje li se \"na veliko\" ili \"po gramima na ulici\" Blago policiji kako su se odjednom obogatili...

KO
kolovoz
22:41 02.08.2011.

cestitke policiji i samo proganjajte i dalje te podmukle ubojice nase mladosti-suci ne libite se maksimanu kaznu izreci

DU
Deleted user
08:22 03.08.2011.

@Toni50, ti si stvarno glup. Totalno. Ako ne znaš ništa pametno napisati, onda ne moraš ni ovakve gluposti, trošiš vrijeme koje možeš provesti onako kako kreaturama poput tebe najviše pristaje; zureći u prazno i kopajući nos, dok mu sline teku niz bradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije