Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Uhitili ga na granici: Poznato tko je glazbenik kojeg se sumnjiči da je pjevao četničke pjesme

Youtube Screenshot
23.08.2023.
u 19:07

Ranije je policija objavila kako je uhitila 63-godišnjaka zbog sumnje da je ''izvodio pjesme koje su nastale tijekom 1995. godine, čiji su tekstovi Republiku Hrvatsku izvrgnuli ruglu, prijeziru i javnom omalovažavanju''

Otkriveno je tko je navodni glazbenik koji je uhićen zbog sumnje da je na društvenim mrežama objavio snimke na kojima pjeva četničke pjesme, javlja Teleskop.

Kako smo ranije pisali, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u Kninu policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 63-godišnjaka koji je ''izvodio pjesme koje su nastale tijekom 1995. godine, čiji su tekstovi Republiku Hrvatsku izvrgnuli ruglu, prijeziru i javnom omalovažavanju''. Osim toga, navela je ranije policija, muškarac je nosio određena znakovlja i određene odjevne predmete koje ukazuju na pripadnost nepostojećoj teritorijalnoj tvorevini, što je javno objavljeno na društvenim mrežama.

Medij tako otkriva kako se navodno sumnjiči pjevača Rajka Lalića koji je inače dijelom glazbenog sastava ''Srpska tromeđa''. On ima hrvatsko državljanstvo, a nakon što je policija primijetila video, čekala je kada će Lalić stići u Hrvatsku te ga je privela na graničnom prijelazu. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ukrajina uništila važan protuzračni ruski sustav na Krimu

Komentara 35

Avatar JAKOLOSHE
JAKOLOSHE
19:32 23.08.2023.

Sad ako smo drzava doticnom omoguciti pjevanje u samici zatvora gdje ga nitko ne vidi niti čuje !

LE
lector2corrector
20:29 23.08.2023.

i niste više mogli skrivati identitet "glazbenika"? A da je kojim slučajem neki nepodobni pAlitičar, objavili biste do sad i njegovu familiju do 9. koljena

PA
Pahor
20:43 23.08.2023.

Pa takvi nam i u vladi sjede, nije nista cudno da su se i ovakvi kokosari opet ohrabrili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije