Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I HRVATSKA SUDJELOVALA U OPERACIJI SREBRENA SJEKIRA 7
Povratak na članak

Uhitili 21 osobu, zaplijenili 2040 tona lažnih i ilegalnih pesticida

Tijekom akcije kontrolirane su kopnene i morske granice, tržnice, digitalne tržnice... Utvrđen je niz zloporaba počevši od toga da su pesticidi koji su prodavani pogrešno označeni, da su prodavani krivotvoreni proizvodi pa sve do neregularnog uvoza zabranjenih tvari.

Komentari 1

HO
homofobic
08:30 12.10.2023.

Sve mi je jasno kada se spominje [legalni pesticid- efikasan je i ubija bube koje prozdiru sto je poljodjelac posijao i sada zeli zastititi a nekim politicarima ili ljubiteljima gamadi se to ne svida. Nije mi jasno sto je to l a z n i pesticid- da li se reklamira: Ja ubijam krumpirovi zlaticu! Naivni polodjelac koji je posadio krumpir ocekuje tone mrtvih Zlatica na ledima sve cetri rasirene u zrak a ono tamo zlatice nisu Zlatice nego Zlatani nabildani kao Arnold Schwarzenegger pa mu nabiju i kazu: Stick around!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.