Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriminalna skupina iz srbije

Uhićeno još šest članova bande Velje Nevolje, među njima i rukometaš

Beograd: Policijski pretres vikendice Veljka Belivuka
Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL
1/6
21.05.2021.
u 14:36

Uhićeni su Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22)

Uhićeno je još šest pripadnika kriminalne skupine koju su vodili Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljaković

Policija je tijekom akcije uhićenja koristila dimne bombe, a osumnjičeni članovi skupine uhićeni su na raznim mjestima - u stanovima, na ulici, a jedan u sportskoj dvorani, piše Blic koji doznaje da su uhićeni Aleksa S. (21), Slobodan M. (40), Aleksa D. (24), Vojislav Đ. (19), Miloš S. L. (21) i Mijat S. (22). 

Kako piše Kurir, jedan od osumnjičenika uhićen je u dvorani koju koristi RK "Beograd". Direktor kluba Aleksandar Blagojević oglasio se o incidentu te rekao kako je svjestan uhićenja te kako je riječ o igraču iz mlađe kategorije.

- Mi smo sportski klub. Bavimo se sportom, a u školi rukometa imamo više od 500 igrača. Čuo sam za uhićenje, a riječ je o igraču koji je već deset godina u našoj mlađoj kategoriji, rekao je Blagojević.

Mladić je pri uhićenju oboren na pod i stavljene su mu lisice. Bio je na treningu i u dresu RK Partizan.

Tijekom pretresa stanova osumnjičenih, oduzeta su dva pištolja, zračna puška, oko 600 metaka, mala količina opojnih droga kao i nekoliko mobitela, računala i novca.

Beograd: Policijski pretres vikendice Veljka Belivuka
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije