Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŽ SVE MORAO GLEDATI

Uhićeno još petero sumnjivaca za silovanje vlogerice u Indiji

Foto: REUTERS
1/2
06.03.2024.
u 10:52

Pretučene i krvave su ih pronašli lokalci koji su zatim pozvali policiju

Indijska policija je uhitila još petoricu sumnjivaca za seksualno zlostavljanje i silovanje brazilske vlogerice u krugu Dumka u istočnoj državi Jharkhand. Naime, bračni par je kampirao na svom putovanju motociklom iz Indije u Nepal kada ih je napala skupina muškaraca. 

Prvo je uhićeno troje sumnjivaca, a zatim još petorica, piše The National. Prema objavama, dvojica su vezala supruga, zatim su ostali silovali Španjolku puna dva sata dok je suprug sve gledao.

"Trojica osumnjičenika koji su sudjelovali u incidentu uhićena su i određen im je sudski pritvor 2. ožujka 2024. Još petero osumnjičenika u ovom slučaju uhićeno je danas", objavila je indijska policija.

POVEZANI ČLANCI:

Par je navodno u Indiju stigao iz Bangladeša te su noć proveli u improviziranom šatoru. Svoja putovanja objavljuju na blogu Vicente y Fernanda. Nakon napada su ih pretučene i krvave pronašli lokalci koji su zatim pozvali policiju. U sada već obrisanoj objavi na društvenim mrežama, žena je objavila kako im je grupa muškaraca upala u šator i seksualno napastovala, nakon čega su ih pretukli i ukrali im 120 dolara i prsten. 

"Odabrali smo mjesto za noćenje jer je bilo mirno i lijepo", rekla je lokalnim medijima prije nego što su krenuli za Nepal. "Ljudi Indije su dobri. Ne krivim narod, ali krivim kriminalce. Narod Indije se jako dobro odnosio prema meni i bili su jako ljubazni prema meni ", dodaje.

VIDEO Uhićeni sumnjivci za silovanje žene u Indiji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije