Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Par iz Španjolske napadnut u Indiji

'Sedmorica su me silovala. Tukli su nas i opljačkali. Prijetili su nam da će nas ubiti'

Vicente i Fernanda
X/Screenshot
04.03.2024.
u 09:50

Policijski nadzornik Pitamber Singh Kherwar rekao je novinarima da je par zaustavio patrolni kombi koji ih je odvezao u lokalni zdravstveni centar na liječenje

Turistkinja s brazilsko-španjolskim državljanstvom i njezin suprug putovali su motociklima kada su napadnuti u istočnoj indijskoj državi Jharkhand. Vicente i Fernanda na društvenim su mrežama otkrili kako su ih napadači pretukli, prijetili im te su silovali 28-godišnjakinju. Par je proputovao nekoliko dijelova Azije na motorima prije nego što je stigao u Indiju prije nekoliko mjeseci. Tijekom vikenda žena je objavila video na njihovoj stranici na Instagramu te ispričala što se dogodilo. 

"Sedmorica muškaraca su me silovala. Tukli su nas i opljačkali. Nisu uzeli mnogo stvari jer su htjeli mene silovati", rekla je žena na španjolskom, dodajući da su ih muškarci tukli i prijetili im da će ih ubiti, navodi BBC.

U drugom videu njezin suprug Španjolac je kazao: "Usta su mi uništena, ali moja partnerica je gore od mene. Nekoliko puta su me udarili kacigom, kamenom po glavi". Videozapisi više nisu na njihovoj stranici.

Policijski nadzornik Pitamber Singh Kherwar rekao je novinarima da je par zaustavio patrolni kombi koji ih je odvezao u lokalni zdravstveni centar na liječenje. "Pričali su na mješavini engleskog i španjolskog pa ih patrolni tim u početku nije mogao razumjeti. No, činili su se vidno ozlijeđeni pa su odvezeni na liječenje", rekao je, dodajući kako je par liječnicima ispričao o silovanju. 

Brazilsko veleposlanstvo u Indiji reklo je za BBC da su žena i njezin suprug "bili žrtve ozbiljnog kriminalnog napada". Veleposlanstvo je priopćilo da je kontaktiralo ženu i lokalne vlasti, kao i španjolsko veleposlanstvo jer je par koristio španjolske putovnice za ulazak u Indiju. Policija je priopćila da je uhitila četvoricu muškaraca, dok se za još trojicom se traga. 

GALERIJA Do jučer je parku u Mostaru stajao kip Brucea Leeja. Preko noći nestao, nitko ne zna gdje je

Vicente i Fernanda
1/8
Ključne riječi

Komentara 15

BA
Barcelona85
10:06 04.03.2024.

Indija je zemlja sa jednom od najvecih stopa silovanja zena i ona je odlucila ici u tu zemlju putovati kao da putuje svojom prekrasnom Spanjolskom i to na motoru i to spavajuci u satorima ocekujuci nasmijesene poglede i gostoprimstvo Europljana. Strasno je to sto im se dogodilo ali na zalost mogu biti sretni sto su zivi. One dvije djevojke koje su ostale bez glava u Maroku kampirajuci u prirodi nisu bile te srece.

Avatar LooneyToney
LooneyToney
11:25 04.03.2024.

Od svih migranata Indijci i Pakistanci su seksualno najviše izgoreni. Nije mi drago vidjeti ni jednog jedinog! Bolesno okruženje iz kojeg su došli nose sa sobom.

DO
doktorica
10:08 04.03.2024.

tamo je opasno,ali svejedno nadobudni idu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije