Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNA POLICIJSKA AKCIJA
Povratak na članak

Uhićeno 130 osoba, a polovica od 130 otkrivenih žrtava su maloljetnici

Tijekom trajanja akcije, policija je provjerila i identitete 11.130 maloljetnika jer su oni označeni kao najranjivije žrtve trgovine ljudima

Komentari 2

NE
nepokolebljiv
12:14 06.07.2022.

Proizlazi da je 170+ policajaca tratilo vrijeme i novac poreznih platisa danima da uhvate jednog kriminalca?! Cini mi se da je sistem divljeg zapada ili kamenovanja daleko efikasniji i jeftiniji. Netko pocini kriminalnu radnju svi u blizini izvade svoje oruzje i trenutno ga ucmekaju. Nema skupog sudenja (koliko li samo novca poreznih "obveznika" je ulupano na sudenje i hranjenje te smjestaj Sanadera i drzava jos nije dobila novce koji joj navodno idu) nema ljetovanja i ucenja golfa na istarskoj rivijeri za kojekave "Gazimire". Porezni platise ne osjecate li se glupavo da je drug Radimir vasim novcem ucio golf u "zatvoru" a tri dana tjedno provodio doma na "izlazu" a za ubistvo nevinih ljudi. Sada imamo ponovno "druga" za drugo ubistvo nevinih i pravi od vas budale uz pomoc drugova u vladi u toplicama glumi bolesnika na oporavku, glumata sa stakama i lijecnickim potvrdama a onda ga slikaju kako se seta u drustvu lijepih zena i nista mu nije? Da ste kriminalce odmah ucmekali kada ste ih uhvatili pri djelu bolje bi se osjecali i manje bi vas kostalo!

VL
PO
poluprovokator
10:24 06.07.2022.

Da ne povjeruješ da se ovo može dešavati u 2022. godini:-/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.