Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DIREKTOR GROBLJA

Uhićeni Patrik Šegota stigao u Zagreb, u tijeku pretres njegovog stana u Slovenskoj

Zagreb: Policija dovodi Patrika Šegotu na pretres njegova stana u Slovensku ulicu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/7
14.07.2021.
u 17:46

Prije dolaska do stana, Šegota je zajedno s istražiteljima bio na pretrazi ureda na Zagrebačkom Velesajmu

Jutros uhićeni bivši direktor Gradskih groblja Patrik Šegota stigao je u Zagreb iz Dubrovnika gdje je u tijeku pretres njegovog stana u Slovenskoj ulici.

Prije dolaska do stana, Šegota je zajedno s istražiteljima bio na pretrazi ureda na Zagrebačkom Velesajmu. 

Šegota je bio jedan od najbližih suradnika pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, a današnje uhićenje jedno je od krakova istrage koju već mjesecima provodi USKOK. Bivši direktor prošlog je studenog bio u središtu priče oko namještanja kućica koje su prodavale cvijeće na gradskim grobljima, no još nije sigurno zbog čega je Šegota uhićen. Osim njega, uhićeno je još petero osoba. 

- Ne znam točno za što ga se sumnjiči, no pretpostavljam da to ima veze s izvidima koji su se provodili nad sada pokojnim Milanom Bandićem, kazao je ranije njegov branitelj Vladimir Terešak

Oko uhićenja se oglasio i gradonačelnik Tomašević koji je potvrdio da je danas već izvršen pretres u dvije zagrebačke podružnice - u Gradskim grobljima te Zagreb parkingu.

Očekujem daljnja uhićenja budući da su krakovi korupcijske hobotnice u Zagrebu i gradskim poduzećima dosta veliki i rasprostranjeni. Želimo da se bilo kakvi sumnjivi poslovi raščiste do kraja i da se korupcijske radnje razriješe kako ne bi više imali ovu reputaciju koju Grad Zagreb ima, kazao je na današnjoj konferenciji. 

VIDEO Dario Hrebak o obveznom cijepljenju: Nisam za opcije prisile, drago mi je da je premijer odustao od te ideje

 

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
18:49 14.07.2021.

Momak ima veći broj nekretnina u Župi dubrovačkoj 😒

Avatar Equilibrium
Equilibrium
18:35 14.07.2021.

Bandićevac koji je lopovski zanat izučio u HDZ-u. To je neki malo veći zlikovac...

SH
Sharkee
18:33 14.07.2021.

Zanimljiva ulica ta Slovenska…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije