Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROJICA NA JEDNOG

Nakon apela majke uhićeni mladići koji su u Dubravi teško pretukli 18-godišnjaka

Zagreb: Očevid nakon policijske potjere i navodne pucnjave
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, ilustracija
01.08.2023.
u 21:16

Mladići su 29. srpnja oko 21:30 sati napali 18-godišnjaka u ulici Augusta Musića te mu zadali višestruke ozljede glave i tijela

Trojica mladića koji su prije nekoliko dana u Zagrebu napali i teško ozlijedili 18-godišnjaka danas su privedena u službene prostorije zagrebačke policije, objavili su iz PU dodajući kako je akcija provedena u popodnevnim i večernjim satima.

Podsjetimo, napad se dogodio na Klaki u četvrti Dubrava, a slučaj je zadobio veliku medijsku pažnju kada je majka ozlijeđenog mladića objavila opis događaja i napadača na društvenim mrežama uz apel susjedima i sugrađanima da pomognu u identifikaciji nasilnika.

"Danas je to bilo moje dijete, sutra može biti vaše. MOLIM VAS, ako imate bilo kakvu informaciju da nam javite i sherate objavu da se napadači nađu. Hvala vam" napisala je u objavi koja je dotakla brojne Zagrepčane.

Mladići su 29. srpnja oko 21:30 sati napali 18-godišnjaka u ulici Augusta Musića te mu zadali višestruke ozljede glave i tijela.

VIDEO Šokirani svjedok napada na djecu u Annecyju: 'Izbo je neku djecu, bježite, bježite'

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
21:35 01.08.2023.

Ma kakva policija ima li taj mali oca,brata, ujaka....lociraj,pronađi,eliminiraj....policija privede,sud upozori i nikom nista, zato bolje na ovaj način..

Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:57 01.08.2023.

Bravo! Može se! Uvijek, kad je narod složan.

MA
marli
22:23 01.08.2023.

U zatvor s njima! Objaviti slike! Uopće se ne čudim što se događa u svijetu da miran i povučen dečko psihički pukne i napravi masakr..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije