Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
operirali u Austriji

Uhićeni Hrvati koji su ometanjem zaključavanja provaljivali u vozila

daljinsko zaključavanje, ključ
Foto: Thinkstock
02.04.2014.
u 18:45

Kod njih je pronađen uređaj koji ometa sustav zaključavanja kod automobila marke mercedes.

Dvojica hrvatskih državljana u dobi od 46 i 43 godine uhićena su u Austriji pod sumnjom da su uređajem za ometanje daljinskog zaključavanja automobila provaljivali u vozila te krali stvari iz njih, piše Heute.at.

Uhvatila ih je civilna policijska ophodnja na parkiralištu u blizini Mödlinga, jer su, kako su priopćili iz policije, vozili sporo te izgledali sumnjivo. Kod njih je pronađen uređaj koji ometa sustav zaključavanja kod automobila marke mercedes, a na parkiralištu su bila i tri vozila s ometenim sustavom zaključavanja.

Daljnjom istragom utvrđeno je kako je 43-godišnjak 26. veljače počinio krađu iz automobila, također nakon što je sustav zaključavanja na vozilu ometen.

Uhićeni dvojac nije priznao djela za koja su osumnjičeni.

>>Austrija pred obnovom istrage za ubojstvo hrvatskog emigranta Martinovića

Komentara 3

Avatar nocni_kupac
nocni_kupac
13:25 03.04.2014.

Ma da nije ovo neka greska, u Canadi od svih naroda bivse Yu Hrvati su daleko prvi na sudovima zbog raznoraznih kriminalnih djela, prvenstveno obijanje i pljacka velikih trgovina.

SO
Soljženicin
22:01 02.04.2014.

zadržite ih na dulje vrijeme i ne trebate nam ih vraćati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije