Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJELO U ZAMRZIVAČU

Uhićena sestra nestale, oglasio se i DORH, a evo što kažu susjedi

U zamrzivaču pronašli tijelo
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/14
17.02.2019.
u 15:43

Žitelji malog mjesta Palovec ostali su zatečeni viješću da je pronađen leš koji je, prema neslužbenim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina.

Nakon što je u kući u zamrzivaču u međimurskom Palovcu pronađeno tijelo ženske osobe oglasilo se Državno odvjetništvo.

"Postoje osnove sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo naložit će obdukciju, vještačenje DNA, druga potrebna vještačenja i dokazne radnje te provođenje daljnjih izvida, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobama", priopćili su u DORH-u. 

Sve je izglednije da je u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu doista pronađeno tijelo Jasmine Dominić, nestanak koje je prijavljen 16. kolovoza 2005. godine. Jučer u večernjim satima uhićena je 45-godišnjakinja, Smiljana Srnec, sestra nestale Jasmine, koja s obitelji živi u kući u kojoj je pronađeno tijelo.

U evidenciji nestalih navodi se da je Jasmina kao 23-godišnjakinja nestala u kolovozu 2000., što znači da je nestanak obitelj prijavila tek nakon pet godina. Otac je preminuo prije nekoliko godina, a majka radi u inozemstvu. U kući je ostala živjeti starija sestra sa suprugom i troje djece, a s njima živi i partner najstarije kćeri. Određena je obdukcija, a policija nastavlja istraživanje detalja stravičnog događaja.

Video: Palovec – kuća u kojoj je u zamrzivaču pronađeno tijelo

 

Podsjetimo, žitelji malog mjesta Palovec u Međimurskoj županiji, ostali su zatečeni viješću da je pronađen leš koji je, prema neslužbenim navodima, stajao u zamrzivaču 18 godina. Vijest je objavio portal eMeđimurje, a vjeruje se da je riječ o tijelu Jasmine Dominić koja je živjela na toj adresi. Nestala je u kolovozu 2000. godine u Zagrebu, gdje je studirala i radila preko studentskog servisa. Tada je imala 23 godine i ocu je rekla da namjerava ići u Pariz.

Video - U obiteljskoj kući u zamrzivaču pronađeno tijelo

 

– Teško je reći je li tijelo bilo premještano, a sve ostale detalje, poput onih je li tijelo pronađeno u komadu ili je raskomadano, iz policije nisu htjeli otkriti jer su te informacije bitne za daljnju istragu i ne bi se u ovom trenutku trebale otkriti javnosti", objavila je policija na današnjoj konferenciji za medije. 

Video - Dvorište kuće u kojoj je pronađeno tijelo

 

Tijelo zamotano u celofan pronađeno je kada je obitelji isključena struja i iz zamrzivača je počelo jako smrdjeti. Netko je otišao provjeriti u zamrzivač i pronašli su tijelo zamotano u celofan, rekao je jučer jedan od susjeda. 

Evo što su rekli susjedi...

 

Komentara 49

JA
jaberwoky
09:48 17.02.2019.

Nije li malo morbidno kad se ispod ovakvog teksta pojavi link na članak s naslovom: "Imate staru perilicu ili hladnjak? Država će vam finacirati novi uređaj"?

DU
Deleted user
10:17 17.02.2019.

Da se ne možeš wrijesiti tijela 18 godina, a lijenosti, Svašta...

FI
fifmar
10:24 17.02.2019.

Binky,zašto vrijedate i osudujete ljude po vjerskoj pripadnosti, zlodjela nisu katalogizirana po vjerskoj, rasnoj,ideoloskoj ili bilo kojoj pripadnosti nego su najcesce pocinjena od pojedinca što nema veze s drugima osim da ste puni predrasuda i mrznje prema drugacijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije