Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUT MEĐUNARODNI LANAC KRIJUMČARA

Uhićena šestorka koja je švercala drogu i na hrvatsko tržište

droga
arhiva VL
15.01.2010.
u 11:40

Novosadska policija u suradnji s policijom Republike Srpske u dvije odvojene akcije uhitila je šest osoba osumnjičenih za proizvodnju i rasparčavanje droge, a "određene količine krijumčarene su na hrvatsko i zapadnoeuropsko tržište".

Beogradski B92 danas je objavio da je novosadska policija u suradnji s policijom Republike Srpske u dvije odvojene akcije u Bačkoj Palanki i Sremskoj Mitrovici uhitila šest osoba osumnjičenih za proizvodnju i raspačavanje droge čime je prekinut međunarodni lanac krijumčara.

- Drogu (nije precizirano o kojim je drogama riječ) je dobro organizirana skupina nabavljala iz Albanije i dovozila je preko Crne Gore u Srbiju - objasnio je Milorad Veljović, direktor srpske policije dodavši da je droga završavala na novosadskom i beogradskom narkotržištu, a "određene količine krijumčarene su na hrvatsko i zapadnoeuropsko tržište".

U akciji u Bačkoj Palanki, na granici s Hrvatskom, samo Dunav dijeli Ilok i Bačku Palanku, policija je otkrila laboratorij s kompletnim priborom i aparaturom za pripremanje i proizvodnju droge "skank", a nalazila se u kući Zvonka Sokola (24).

Od pet uhićenih u Sremskoj Mitrovici trojica su državljani Crne Gore, a dvojica Srbije. Kod ove grupe međunarodnih krijumčara droge, kaže Milorad Veljović, pronađeno je 10 kilograma narkotika.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:04 15.01.2010.

Samo kratak jezički komentar, to jest komentar o jeziku na ravni stilistike. Droga se može nabaviti i iz Albanije, ali ako je nabavite iz Albanije onda je ne dovozite preko Crne Gore i Srbije u Bačku Palanku nego je, ako ne već u samoj Bačkoj Palanki preuzmete, onda svakako negde na ovom puta, ali izvan Albanije. Ako je pak nabavljate U Albaniji tad je morate još prevesti. Dakle u ovom kontekstu trebalo bi da stoji da je ovu drogu kriminalna grupa nabavljala u Albaniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije