Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA TRNJU

Uhićena dvojica napadača na zaštitara, za trećim se traga

Zagreb: Nasmrt pretučen zaštitar automat kluba, policija traži napadače
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
03.09.2022.
u 20:33

Napadači su, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napali zaštitara poslovnice igara na sreću u Lastovskoj ulici

Uhićeni su napadači na zaštitara koji je preminuo nakon sukoba koji se dogodio u subotu, 3. rujna, oko 5 sati na zagrebačkom Trnju.

PU zagrebačka objavila je detalje.

"Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima.  Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca. Dvojica se ovog trenutka nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga. Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog kaznenog djela", javljaju iz policije u subotu navečer.

Policija ih pozvala da se predaju

Voditelj službe Općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović iz PU zagrebačke iznio je par sati ranije u subotu popodne na konferenciji za medije više detalja o zločinu koji je zaprepastio Hrvatsku.

- Negdje oko 4:30 na području Savice u jednom automat klubu dogodio se incident. Za sada to kvalificiramo kao tešku tjelesnu ozljedu s posljedicom smrdi. Nakon fizičkog sukoba, osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru - rekao je Petrović.

Kazao je da je žrtva kaznenog djela bio zaštitar zaposlen u zaštitarskom poduzeću.

- Izuzeli smo neke tragove koji će nam biti vrlo korisni te smo započeli intenzivno kriminalističko istraživanje, koje uključuje i pregled kamera, rekao je voditelj službe Općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović te napomenuo kako ima nekoliko svjedoka koji su se nalazili u samom prostoru. Među svjedocima je i djelatnica automat kluba.

Objasnio je da je zaštitar bio naoružan, ali i to da nije upotrijebio oružje. Govoreći o napadačima, kazao je da su suzili krug te da će raditi cijelog vikenda na slučaju.

- Pozvao bih počinitelje da se sami jave policiji - poručio je Petrović na kraju konferencije.

Podsjetimo, napadači su, nakon prvotnog verbalnog sukoba, tjelesno napali zaštitara poslovnice igara na sreću u Lastovskoj ulici. Nakon sukoba napadači su pobjegli, a zaštitar preminuo u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, potvrdila je ranije policija. 

Ključne riječi

Komentara 34

PR
prajdali100
21:06 03.09.2022.

Pošto se radi o teškom ubojstvu valjda će sva trojica dobiti po 30 godina.

TE
Teig1
20:49 03.09.2022.

Hitno zatvoriti te rupe!!!

FA
Fake
21:08 03.09.2022.

Brazilci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije