Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području trnja

U Zagrebu pretukli zaštitara pa pobjegli. Preminuo je u bolnici

Zagreb: Nasmrt pretučen zaštitar automat kluba, policija traži napadače
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/7
03.09.2022.
u 10:46

U prostoru poslovnice igara na sreću u Lastovskoj ulici, nepoznati su počinitelji tjelesno napali zaštitara nakon prvotnog verbalnog sukoba

Zaštitar poslovnice igara na sreću preminuo je nakon što su ga nepoznati počinitelji tjelesno napali danas oko 5 sati na području Trnja, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. 

U prostoru poslovnice igara na sreću u Lastovskoj ulici, nepoznati su počinitelji tjelesno napali zaštitara nakon prvotnog verbalnog sukoba. Nakon toga su pobjegli. 

Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je preminuo, navodi policija te ističe kako je kriminalističko istraživanje u tijeku. 

VIDEO Drama na Viru: 'Jet skijem prošli tik uz obalu, čak su išli blokirati kanadere'

Ključne riječi

Komentara 5

RU
Rubikon
19:21 03.09.2022.

Problem je u tome sto kod nas Zastitari nisu Zastitari nego čuvari sa mizernom placom od cca 4000kn zaštitar mora imati do 45g dobro vladati borilačkim vještinama poželjno judo ju jitsu krawmaga i sl. Naravno mora biti u dobroj kondiciji koja se provjerava svaka 3 mj. Takodje i poznavanje rada s oružjem E takav čovjek košta min.10-15 tk mjesečno a to dotični vlasnici zaštitarskih agencija ne žele platiti tako da po bankama i ostalim ustanovama imamo glinene golubove nerijetko penzice kojima se dešava to sto se dešava nažalost

Avatar spd
spd
13:47 03.09.2022.

Strašno, pljačka ubojstva, nasilje nad slabijim, pretvorili smo se u divlji zapad.

NE
Nemanadimak
14:40 03.09.2022.

uh kad ti vec ni zastitari ne garantiraju sigurnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije