Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA ZBOG OGRADE

Uhićen radnik koji napao aktivistu zbog rušenja ograda: Upućivao mu prijetnje smrću

HRT/Screenshot
28.08.2023.
u 18:17

Osumnjičenik (61) je danas predan pritvorskom nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava

Radnik hotela Royal Hotels & Resortsa koji je izazvao incident te je u subotu pred kamerom HRT-a napao Igora Legaza, uhićen je, javlja Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. Isti djelatnik je već bio uhićen jer se u srijedu sukobio s okupljenim građanima koji su rušili komad ograde resorta. Osumnjičenik (61) je tijekom jučerašnjeg dana bio nedostupan policiji zbog odsutnosti izvan Hrvatske te je za njim raspisana potraga, a danas je predan pritvorskom nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

Predsjednik udruge Divlja liga vaterpolo Igor Legaz u srijedu je uz pomoć građana prepilio ogradu i srušio zid kod vile Elite u Lapadu da bi svi građani imali nesmetan prolaz prema plaži. Tijekom rušenja zida Legaza je napao radnik resorta i pokušao oteti kabel za napajanje električne pile. Isti radnik je zatim u subotu i fizički napao Legaza, a iz hotela su se ogradili od napada poručujući da djelatnikovi  postupci s njima nemaju nikakve veze. "Što hoćeš?! Hoćeš li da te ubijem? Ajde dođi!", derao se radnik na Legaza, a potom ga i primio za vrat i počeo gušiti. 

VIDEO Srušio ogradu i zid da bi građani mogli prolaziti: Radnici hotela ih zalijevali vodom, otimali kabel...

- Nakon što je jučer, 27. kolovoza 63-godišnjak pristupio u Policijsku postaju Dubrovnik i policiji prijavio napad koji se na njega dogodio tijekom snimanja televizijskog priloga oko rušenja zida na pomorskom dobru u Ulici Nika i Meda Pucića prethodnog dana, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da mu je 61-godišnjak, inače djelatnik obližnjeg hotelskog kompleksa, prišao i bez povoda uputio ozbiljne prijetnje smrću nakon čega je na njega i fizički nasrnuo, pri čemu oštećeni nije zadobio ozljede - poručili su iz policije. 

VEZANI ČLANCI:


 

Komentara 4

BU
burza
19:39 28.08.2023.

Aktivist zeli u politiku jer je prosli put dobio malo glasova sad se nada vise

DU
DukeNukem
07:57 29.08.2023.

Za vas koji ne znate i pravite sw pametni, a i za sami listi koji isto ne zna. Čovjek se sam predao, nisu ga predali, to je prvo. Nije nigdje pobjegao išao je kući u Hercegovinu, ne u Bosnu ni u RS. Ne opravdavam njegocv čin, ali ako ste imalo zdravi znate da ima i druga strana medalje. Legaz već godinama skuplja poene na razno raznim lokacijama da bi se ubacio u politiku, a na ovoj lokaciji već godinama radi "sranja" i ulazi u tuđi posjed. Kako bi vi reagirali da vam netko u kuću uđe i ulazi godinama, u Slavoniji bi ga upucali puškom. 😊 I zadnje, najbitnije, Legaz NIJE u pravu. Sve je uredno po papirima, tu je taj zid otkad su vlasnici i kupili vilu, sve ucrtano u katastru. Nikad se ništa nije mijenjalo, dodavalo, ni gradilo oko te vile, jer je to gospodarsko dobro i nacionalna baština. Tu zaključujem pricu

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
19:35 28.08.2023.

A di je pobiga? U Trebinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije