Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila vlaka

Uhićen piroman iz Benkovca koji je zapalio 25 ovaca i dvije staje

ovce, požar (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/3
15.09.2010.
u 19:10

Protiv 21-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari.

BENKOVAC - Policija je uhitila piromana, 21-godišnjaka s benkovačkog područja, koji se sumnjiči da je 7. rujna u mjestu Bila Vlaka došao do staje u vlasništvu 73-godišnjaka i upaljačem pripalio sijeno, a potom otišao do obližnje staje u vlasništvu 52-godišnjaka te na isti način zapalio sijeno.

Na oba je objekta izazvao požar u kojem je izgorjelo 25 ovaca i sijeno.

Protiv 21-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
20:24 15.09.2010.

ne da potpali nego da im osvetli put-al ka paklu u duhu pomirenja

MM
Mladen Miletić
23:45 15.09.2010.

Bolesnika strpati u Vrapče ako je to istina ! Potom ga pustiti da odradi štetu a kao treče njega isto kao ovna sapliti ! Ako nije siromah bolesnik u mozaik !

VE
Velikogoričan56
21:28 15.09.2010.

Drago mi je da su uhvatili idiota, nema olakotne okolnosti za to sto je zapalio zivotinje i nije ih pustio da izadju, to je daleko veci zlocin od onoga koji mu stavljaju na dusu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije