Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRUČJE POREČA

Uhićen Nijemac (83): U nudističkom kampu snimao djecu bez odjeće

Foto: Milan Šabić/Pixsell
11.08.2020.
u 11:39

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, muškarac je u popodnevnim satima 10. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije.

Porečka policija je privela 83-godišnjeg njemačkog državljanina jer je u nudističkom kampu videokamerom snimao djecu bez odjeće i time počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

"Muškarca se sumnjiči da je tijekom 8. kolovoza u nudističkom kampu na području Poreča videokamerom snimao djecu bez odjeće. Policijski službenici su temeljem naloga za pretragu pretražili kamper vozilo i kameru od osumnjičenog te su pronašli inkriminirajuće sadržaje", izvijestila je Policijska uprava istarska.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, muškarac je u popodnevnim satima 10. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:52 11.08.2020.

stari pedofilski prdonja, tko na kliko je mladih život već do sada uništio.

IP
info_punkt
12:47 11.08.2020.

al pošto je Nijemac, neće mu ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije