Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Uhićen muškarac koji je hicem iz puške ozlijedio maloljetnika

Ilustracija
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
21.10.2019.
u 13:11

Pretragom doma i prostorija koje koristi osumnjičeni pronađena je i oduzeta malokalibarska puška i 12 komada streljiva (cal. 22)

U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske u petak oko 23 sata zaprimljena je dojava da je ekipa Hitne medicinske pomoći pružila pomoć ozlijeđenom maloljetniku. Operativnim radom na terenu policija je utvrdila da je dvadesetak minuta ranije na raskrižju Radićeve i Mrsunjske ulice u Slavonskom Brodu 65-godišnjak zbog otprije narušenih međuljudskih odnosa, a nakon svađe, ispalio streljivo iz zračne puške, koju je prethodno ručno preradio u malokalibarsku pušku, ozlijedivši pritom maloljetnika (u dobi od 16 godina) u nogu.

Osumnjičeni je uhićen te je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja da je počinio kaznena djela ubojstva u pokušaju i  nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pretragom doma i prostorija koje koristi osumnjičeni pronađena je i oduzeta malokalibarska puška i 12 komada streljiva (cal. 22).
Policijski službenici su u nedjelju 65-godišnjaka uz kaznene prijave predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske te je predan u Županijsko državno odvjetništvo na daljnje postupanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije