Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
harao automat klubovima

Uhićen mlađahni razbojnik koji je počinio 11 razbojstava u više gradova

Pištolj - ilustracija
Pixabay
08.07.2021.
u 11:08

Upadao u automat klubove naoružan nožem ili srebrenim pištoljem ili srebrenim revolverom. Odnio je 400.000 kuna, a u jednom danu pokušao je orobiti automat klubove u Karlovcu i Rijeci!?

Mladić (20) sumnjiči se za 11 razbojstva i pokušaja razbojstva, koja je počinio u  Zagrebu,  Karlovcu, Rijeci, Puli, Šibeniku i Biogradu na Moru, a pričinjena šteta u njima je 400.000 kuna.  Kako je priopćila zagrebačka policija sumnja se da je na području Maksimira, Peščenice, Novoga Zagreba i Črnomerca u Zagrebu, četiri puta u lipnju 2021.  i jednom na samom početku srpnja 2021, taksi vozilom došao do automat kluba.

Bio je maskiran, a sumnjiči ga se da je  u dva automat kluba zaposleniku ili zaposlenici zaprijetio nožem,  dok je u druga dva automat kluba zaposlenicima  zaprijetio srebrnim pištoljem, a u jednom automat klubu srebrnim revolverom. U svim navedenim slučajevima je otuđio novac i pobjegao. Osim toga sumnjiči ga se i da u drugoj polovici lipnja 2021. maskiran došao na Trnje u automat klub gdje je nožem zaprijetio zaposleniku te zatražio novac. No zaposlenik  mu je odbio dati novac pa je pobjegao neobavljena posla.  

Mlađahnog razbojnika sumnjiči se i da je 5. srpnja 2021. u Šibeniku u Ulici branitelja domovinskog rata maskiran orobio automat klub, a tu je zaposlenici prijetio nožem.  Na isti je način 12. lipnja pokušao orobiti casino u Valturskoj ulici u Puli, no zaposlenica mu se verbalno suprotstavila pa je pobjegao neobavljena posla.

  Sumnjiči ga se i da je dva tjedna kasnije  25. lipnja 2021.  oko 11 sati u Karlovcu u Ulici Ambroza Vranyczanyja maskiran došao u automat klub gdje je srebrenim revolverom zaprijetio zaposlenici tražeći novac, no zaposlenica mu ga je odbila dati. Isti dan, u 13.20 na isti je način pokušao orobiti i automat klub na Trgu 111. narodne brigade u Rijeci, no ni tamo se nije uspio domaći novca.   Sreće nije imao ni 4. srpnja kada je malo prije ponoći pokušao orobiti automat klub u Biogradu na moru. Tamo je prijetio nožem, no novac nije dobio.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:11 08.07.2021.

i jel vratio izgubljeno? bar ne pljačka sirotinju već veće lopove što u ovoj državi nije dozvoljeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije