Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2008 komada oružja

Uhićen kradljivac 'škorpiona' iz beogradske zračne luke

policija srbija (1)
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
09.10.2014.
u 23:04

Uhićeni ga je, kako utvrđeno, u lipnju zakopao u ovom naselju

Beogradska policija za manje od 24 sata identificirala je i večeras uhitila muškarca koji je ukrao dvije kutije s 20 automatskih pištolja "škorpion" iz skladišta u bezcarinskoj zoni na beogradskoj zračnoj luci "Nikola Tesla", ekskluzivno doznaje dnevnik Blic i dodaje kako je ukradeno automatsko oružje također i pronađeno u beogradskom naselju Crvenka. Uhićeni ga je, kako utvrđeno, u lipnju zakopao u ovom naselju.

Mediji u Srbiji podsjećaju da je krađa otkrivena jučer kada je izvoznik prije utovara sanduka s oružjem namjenjenog izvozu, prebrojao automatsko oružje oznake "CZ 999" kako bi mogao početi ukrcaj i tada su primjetili da nedostaju dvije kutije s 20 "škorpiona". U skladištu u zračnoj luci "Nikola Tesla" bilo je ukupno 2008 komada oružja koje je, kako tvrde mediji u Srbiji, trebalo završiti u Libiji.

>> U beogradskoj zračnoj luci ukradeno oružje namijenjeno izvozu

Komentara 1

Avatar gecdra
gecdra
07:00 10.10.2014.

Dajte nas poštedite vijesti iz srbije.Unaprijed zahvaljujem. Dragovoljac domovinskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije