Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEŽAO PET DANA

Policija objavila detalje uhićenja muškarca koji je pobjegao s Rebra: Bit će mu pružena liječnička pomoć

Zgrada Kliničkog bolničkog centra Zagreb  - Rebro
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.03.2023.
u 19:55

Nakon pet dana uhićen je muškarac koji je svojim bijegom uznemirio cijelu državu, zbog sumnje da bi se moglo raditi o zloglasnom višestrukom ubojici

Petog dana nakon što je pobjegao iz KBG Zagreb uhićen je muškarac (42) koji je prije pet dana pobjegao iz zdravstvene ustanove, izvještava PU Zagrebačka. Uhićen je oko 17:20 sati na Medveščaku na Ksaverskoj cesti u ugostiteljskom objektu. Iz policije su dodali kako će mu nakon uhićenja biti pružena liječnička pomoć.

Pretpostavlja se kako se radi o Srđanu Martinoviću, muškarcu koji je ranije danas zvao medije te im iznostio svoju verziju postupanja policije i bijega iz bolnice, iz koje se namjeravao zaputiti u Ukrajinu. ''Zadržali su me 12 sati na triježnjenju. Prebacili su me u Zagreb i u policijsku postaju i tamo sam progutao tri žileta. Prebacili su me u bolnicu Rebro gdje sam bio dva dana. Pišu da sam pobjegao iz prizemlja, to nije istina, skočio sam s drugog kata i strgane su mi obje noge. Oporavljam se i bježim'' rekao je tada Martinović za 24sata.

Iz policije i dalje navode kako je muškarac bio smješten u prizemlju zgrade, a pobjegao je kada se, zbog dolaska liječnika u vizitu, policijski službenik nalazio u hodniku ispred bolničke sobe. 

Podsjetimo, policija je u petak izvijestila kako je muškarac, uhićen zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela vezanih uz imovinske delikte, pobjegao iz bolnice. Odmah su demantirali i medijske natpise da se radi o višestrukom ubojici Srđanu Mlađanu, a isto je demantirao i Martinović u svojim medijskim istupima.

''Nisam ja Srđan Mlađan, s njim nemam veze i nije bilo nikakve panike u bolnici. Iskoristio sam trenutak kad policajci nisu bili u sobi i pobjegao sam. Sve za što me terete je laž, dodijelili su mi nekakvu odvjetnicu po službenoj dužnosti, sve je namješteno. Nevin sam. U bijegu sam, normalno da jesam. Neću se predati da dođu ne znam ni ja šta'' istaknuo je.

VIDEO Ubojstvo u zagrebačkoj Dubravi

Ključne riječi

Komentara 5

ZV
zvezdomor
20:45 06.03.2023.

A , gledajući nam ovakvu državu sa svim ovim što je napravio ,jadničak je skoro nevin ,milioničari na slobodi...ne smiješ ih ni uvrijedit ,gazimiri na kavici na špici , kriminalci bježe preko u susjednu državu ,graničari ih žicaju autogram ,nekakve Star track borg inteligencije pelješe gdje stignu ,jedino se kod nas vjetrenjače vrte u kontra smjeru i rade minus....ali glavni kriminalac je Pedro...psihički nestabilan jadnik i alkoholičar neprijatelj države br.1 puni novine danima...pa šta reći....jedino se njega uspjelo privesti ,pa neka odgovara ,gad jedan...napokon smo sigurni...djeca mogu u školu aerodromi otvoreni živijo nam....a ne znam više...

BR
brzizestok
20:25 06.03.2023.

Kad mislite braću Mamić hapsit ?

BE
Berri
19:22 06.03.2023.

Pet godina i devet mjeseci odležao je zbog pljački i krađa u Lepoglavi, sada je mrtav pijan bježao policiji, onda je progutao žilete, a nakon svega i pobjegao s Rebra! Ali on nije kriv! Policija baš njega ima na piku, a suci baš njemu daju 5 godina i 9 mjeseci. I žilete nije on gutao, nego mu ih je policajac stavljao u usta! Dajte, najte. Takav je za liječenje. Zatvoriti ga opet u Lepoglavu i svaki dan psihijatri, psiholozi, defektolozi, pedagozi i ini stručnjaci neka mu pomažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije