Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpski mediji:

'Uhićen bivši šef makedonske kontraobavještajne službe, imao pištolj na letu do Zagreba'

pištolj
Foto: Anto Magzan/Pixsell
17.10.2015.
u 11:55

Čovjek je bio prilično miran, nije pravio probleme kada mu je pronađeno oružje, rekao je "dobro obaviješten izvor"

Bivši šef makedonske kontraobavještajne službe Sašo Mijalkov u četvrtak je uhićen u beogradskoj zračnoj luci Nikola Tesla jer je u njegovoj osobnoj prtljazi pronađen pištolj, piše Alo!

Ovaj srpski portal navodi kako im je dobro obaviješten izvor rekao da je oružje bilo u zrakoplovu na letu od Skoplja do Zagreba, ali je pronađeno tek kada su sletjeli u Beograd, prilikom kontrole putnika.

- Čovjek je bio prilično miran, nije pravio probleme kada mu je pronađeno oružje. Pravdao se da je zaboravio da ga ostavi i da ga na aerodromu u Skoplju nisu ni kontrolirali, što je bilo svima čudno - rekao je neimenovani izvor, dodajući da je Mijalkov najmoćnija figura u Makedoniji, posebno zbog veza s najutjecajnijim političarima i kriminalcima iz Albanije i regije.

>> Vođa makedonske oporbe optužio premijera za prisluškivanje 20.000 ljudi

Komentara 8

MX
Mister X
13:09 17.10.2015.

neimenovani izvor, ( izmišljotina od novinara) dodajući da je Mijalkov najmoćnija figura u Makedoniji, posebno zbog veza s najutjecajnijim političarima i kriminalcima iz Albanije i regije. Što hoće reći da je visoko pozicionirana lićnost naravno u vezi sa političarima (ma ( a potom i sa kriminalcima inaće ni je to običaj u cijeloj Balkaniji ) ... Lijepo je to ovako usput za nekoga napisati koji je na slobodi a tvrditi da je vrhunski krminalac.. Po tome su policajci odvjetnici i suci isto tako u vezi sa kriminalcima - naravno na svoj način.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
12:23 17.10.2015.

Jaka stvar. Evo vidimo sad koji je problem kad policajci iz drugih država dođu sa oružjem u Hrvatsku. Isto tako naoružani policajci iz Hrvatske su vlakom bez dogovora prešli u Mađarsku. Tu je ministar digao frku a isti je prekršaj učinio i ovaj Makedonac. Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
12:46 17.10.2015.

Ja sam prelazio s pištoljem granicu , ok- za vrijeme rata... carinik ili policajac, više se ne sjećam je vidio da ga imam...pokazali smo svoje isprave, policija druge države nas je lijepo pozdravila i ajmo dalje... automobilom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije