Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažni iskaz

Uhićen bivši direktor Naute Lamjane

lisice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
29.05.2014.
u 15:31

odsjetimo radnici Naute Lamjane već dulje vrijeme su osporavali potraživanja, te naglašavali kako se kriminalnim radnjama u korist špekulativnog kapitala želi uništiti škver.

Zadarska policija uhitila je bivšeg direktora brodogradilišta Nauta Lamjana Dražena Špinderka zbog davanja lažnog iskaza na otvaranju stečajnog postupka brodogradilišta 2011. godine.

Tim iskazom pogrešno je utvrđeno da je Erste banka većinski vjerovnik Naute Lamjane s potraživanjem od 55 milijuna kuna. Potvrdili su nam ovo u zadarskoj policiji. Podsjetimo radnici Naute Lamjane već dulje vrijeme su osporavali potraživanja, te naglašavali kako se kriminalnim radnjama u korist špekulativnog kapitala želi uništiti škver. 

>> Radnici Naute Lamjane bojkotiraju rad iz solidarnosti s kolegama

Komentara 1

MX
Mister X
19:54 29.05.2014.

Uhićen, zaista uhapšen bivši direktor Naute Lamjane.. Blago nama ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije