Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavezan za krevet

Ugušeni francuski novinar pronađen u hotelu u Jemenu

sanaa,jemenska vojska
Reuters/PIXSELL
02.01.2012.
u 14:32

Muškarac, čiji točan identitet nije poznat, pronađen je u hotelu u Sani, blizu predsjedničke palače.

Tijelo francuskog novinara, ugušenog električnim kabelom, pronađeno je u ponedjeljak u jemenskom glavnom gradu Sani, prenose svjetski mediji.

Muškarac je zatečen u svojoj sobi u hotelu Al-Mali, a bio je zavezan za krevet. Policija nije htjela odati identitet poginulog, kao ni mogući motiv ubojstva. Zaposlenik hotela otkrio je da je žrtva u hotel došla prije pet dana.

Hotel Al-Mali nalazi se u blizini predsjedničke palače, u dijelu grada koji je pod kontrolom elitnih sigurnosnih snaga, koje se u Sani već mjesecima bore protiv prosvjednika koji zahtijevaju odlazak predsjednika Alija Abdulaha Saleha.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
15:45 02.01.2012.

ovo je ko iz filmova o CIA-i...

Avatar nekakav
nekakav
17:28 02.01.2012.

divota od novinarskog teksta. ispada je se ovaj ugušeni novinar izgubio negdje, pa su ga tražili, i na kraju pronašli u hotelu... ili je bio ugušen, negdje, pa se izgubio, i eto ga sad, pronašli ga. ja bih molio na pokaz diplomu pisca ovakvih vijesti, ili barem naslova. a i urednika koji je odobrio ovo. znam da je to teško, al ipak, nek se potrude mi dati razloga da se ne smijem previše...

OB
-obrisani-
18:10 02.01.2012.

a što ej \"novinar\" radio dolje to je pitanje pravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije