Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DMITRO ŠERENGOVSKI

Ugledni ukrajinski profesor: 'I mi sada imamo Vukovar, Rusi i Srbi su isti. Pad drona u Zagrebu? Evo što mislim'

28.03.2022.
u 13:28

"Kremlj već godinama diljem Europe pruža infrastrukturnu i logističku pomoć radikalno desnim i radikalno lijevim strankama. Vladimira Putina uopće ne zanima je li netko komunist ili nacist. Njemu je samo bilo bitno financirati euroskeptike koji bi svojim djelovanjima destabilizirali Bruxelles. Šteta što su na takvu sofisticiranu propagandu mnogi u Europi nasjeli. Kampanja deputinizacije potrebna je u ovom trenutku više zapadnoj nego istočnoj Europi", kaže između ostalog u velikom intervjuu za Večernji list jedan od uglednijih ukrajinskih politologa.

Komentara 45

HR
HREN0VKA
14:13 28.03.2022.

Srbija nakon 30 godina još uvijek nije doživjela katarzu, nisu se ispričali za agresiju, pljačku, silovanja, zločine, a kamoli da su platili ratnu štetu. Umjesto pokajanja i isprike oni svakodnevno huškaju nove pokolje i ratove, ratni zločinci su im redoviti gosti u raznim emisijama, čak su podigli spomenike generalu JNA Mladenu Bratiću, Draži Mihailoviću i drugim zločincima. Zamislite da se Njemačka tako ponašala nakon drugog svjetskog rata, da se nisu pokajali i ispričali, prema tome njih treba trajno izolirati od civilizacije.

BE
Beee
14:36 28.03.2022.

Srbija još uvijek fašistička država

GE
geler203
14:25 28.03.2022.

Nije isto. Srbi imaju "velikog brata" a Rusi ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?