Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je kriv
Povratak na članak

Uginuli dupini imali su ozljede bubnjića koje uzrokuje buka

Pomor dupina Talijani povezuju s istraživanjem nafte i plina u Jadranu

Komentari 7

IP
info_punkt
21:32 15.05.2014.

odvratno...

VL
MX
MXLCLGTG
21:56 15.05.2014.

ma nasi ministri kazu da je to savremena tehnologija kako da ne.

VL
NV
novo vriijeme
22:53 15.05.2014.

Toliko o studiji zaštite okoliša, naravno to su talijani izbušili bubnjiče dupinima da nam napakoste , već čitam naklapanja po drugim medijima na tu temu. jadne životinje, pametne i pune povjerenja pomažu ljudoma, nedavno je jato dupina spasilo plivača od morskih pasa.

VL
Avatar possibilis
possibilis
08:08 16.05.2014.

Pa znate na sto lice naslovnice svih talijanskih novina kad netko od schiava nesto zdipi, ozlijedi, osteti, nedobog ubije... Kod nas talijancici svako malo nesto ukradu ili siluju a crna kronika evidentira na 4 cm2 samo ako ostane mjesta odd ustaskih zlocina. Sad traze stofa da nemamo plin. Treba to zabranit. I urlat na najjace. Pazi molim te zvali bi nam veleposlanika na razgovor zbog uginulih dupina na njihovoj obali. Bas me zanima koliko stete naprave njihove kocarice. Reciprocno bi mi trebali objavit rat.

VL
BU
bubimima
08:53 16.05.2014.

Samo neka buše u Jadranu. Ne samo da će nastradati turizam, nego i ribolov.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:07 16.05.2014.

Ubojice i kriminalci, kako vas nije sram...ubijanje životinja je kazneno djelo i kažnjava se sa nekoliko godina zatvora...trebalo bi vas sve u zatvorsku ćeliju stoko zvijerska...ako se nećete ponašati u skladu sa EU zakonima onda vam je mjesto na Balkanu, a ne u civilizaciji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.